Vi erbjuder följande kurser:

ATT GE ÄR ATT FÅ

Kursstart tisdag den 9/3 och lördag den 19/3

I SAMARBETE MED KATARINA NYQVIST

En cirkel i tre delar. Likt ett smörgåsbord med olika teman. Exempelvis helande kristaller, hypnos, drömtydning och lär dig pendla. Varje tillfälle kommer innehålla en föreläsning, en gåva, övningar och  stärkande meditationer. Låt dig stärkas och inspireras. Mer information och anmälan finns på Andligt ljus

MENTAL TRÄNING FÖR SENIORER

Pågår tisdagar kl.10-12 

Kurslokal: Motivera Utbildning vid Södra Fabriksgatan 6

Lär dig grunderna om avslappningsteknik och positivt tänkande så kallade affirmationer. Det är kvalitén på dina tankar som avgör hur du mår och hur din omgivning agerar och reagerar. Lär dig om grundaffekter, det vill säga de känslor som förekommer mest. Den här kursen i förlängning, stärker dig i kris. De mognadsbundna eller situationsbundna kriserna. Hur är det lämpligt att bemöta en människa som just fått besked som skakar om hela familjen eller den som är mitt i skilsmässan där barnen inte mår så bra? Det handlar om att stärka ditt självförtroende och öka din självkännedom för att se mening och hämta styrkan från ditt inre. Vi går igenom psykologiska teorier. För att öka insikter om beteenden och kunna hjälpa någon som går igenom tuffa förändringar, exempelvis skilsmässa, mobbing, dödsfall av närstående eller att bo med någon som missbrukar.

Den här kursen har vi löpande intagning till så finns intresse är det bara att kontakta Charlotte 070-410 410 1 (första tillfället kostar 50kr)

 

Vi vet att energi smittar, vi är själva exempel på att glädje ger massor av energi och vi jobbar efter den devisen också. Vi jobbar med det vi tycker är roligast här i världen, att ge av oss själva och den kunskap vi har inom våra områden, som är beteendevetenskap, socialt arbete, pedagogik, psykologi, religion, stresshantering och handledning.

BL-VIKTBAND

Viktminskning med Hypnotic Gastric Band

Kursstart måndag 25/2 2019 kl.18.30

OBS! Pågår 3 veckor så boka in 25/2, 4/3 och 11/3

Tänk om DU kan klara av att gå ner i vikt? Tänk om du kunde stärka ditt självförtroende och samtidigt bli fri från sötsug? Tänk om vikten sitter i huvudet? Med  BL-Viktbands viktminskningsprogram kommer du att uppleva en verkligare mättnadskänsla och en mindre magsäck, precis som vid gastric bypass – men utan operation. Lotta är internationellt certifierad NGH hypnoterapeut samt certifierad BL-Practitioner.

Din investering: 1700kr (för alla tre tillfällen!)

>> INTRESSEANMÄLAN

LÄR DIG SJÄLVHYPNOS 3 tillfällen

Kursstart: Alla Hjärtans dag! 14/2 kl.14-15.30

Kurslokal meddelas vid anmälan

Hypnos är för att finna harmoni och balans, snabb återhämtning och förnöjsamhet alla dagar i veckan. Jag brukar själv använda metoden för att bli pigg igen. Det tar 5 min. När jag nattar barn så använder jag självhypnos. Så istället för att somna med barnen tidigt på kvällen återhämtar jag mig med självhypnos och vips så har jag energi igen när barnen har somnat. Det handlar helt enkelt om mental friskvård. Man får dessutom lära sig om hjärnan, hormonsystemet, och orsaker till de små egenheter du har för dig som du skäms för eller hindrar dig i vardagen. Det kan hjälpa dig att sluta oroa dig eller förstå orsaken till din fobi. Lugna din ångest och få dig att sova gott om natten.

Kursen är vid tre tillfällen varannan vecka. Boka in 14/2, 28/2 och 14/3

Din investering 595kr/tillfälle

Boka din plats via mail info@livsforandring.com eller

Hör av dig och boka in en plats via sms på 070-410 410 1 (skriv in den kurs det gäller och din mailadress)

>> INTRESSEANMÄLAN

DRÖMSKOLA 3 tillfällen

Kursstart: onsdag den 6/3 kl.8.30-10.00

Kurslokal meddelas vid anmälan

En hälsosam livsstil handlar om sömn, motion och rätt mat. Den här kursen handlar om det mest grundläggande behovet nämligen vår sömn. Vad händer i hjärnan medan vi sover? Kan man påverka drömmarna? Hjälp andra att förstå vikten av sömn genom att du vet mer. Öka förståelsen för ditt omedvetna och stilla din nyfikenhet om livspusslet genom att ställa rätt frågor utifrån dom drömteman som återkommer. Det är budskap till dig!

Kursen är vid 3 tillfällen varannan vecka så boka in 6/3,20/3 och 3/4

Din investering: Öppningserbjudande 495kr/tillfälle

Boka din plats via mail info@livsforandring.com eller

Hör av dig och boka in en plats via sms på 070-410 410 1(skriv in den kurs det gäller och din mailadress)

>> INTRESSEANMÄLAN

PENSION I SIKTE

ATT STÄLLA OM FRÅN ARBETSLIV TILL PENSION

När det börjar bli dags att tänka på pensionen är det lätt att fokusera på de praktiska bitarna kring allt från försäkringar till pensionsutbetalningar.
På många arbetsplatser erbjuder arbetsgivaren en hjälp på vägen i pensionsfrågor av den karaktären. Något som är nog så viktigt men ibland glöms bort är att förbereda sig mentalt på omställningen det innebär att gå från yrkesarbetande till att själv bestämma över sin tid. Vetskapen om kommande livsstilsförändringar kan vara stressande även om de inte ses som negativa och att få en hjälp på vägen även i det kan underlätta övergången för alla parter.
Under dagen går vi igenom såväl teori som praktiska övningar.
Du får konkreta verktyg för att på ett så bra sätt som möjligt kunna skapa den tillvaro du önskar och nå målet att vara lika förberedd på alla aspekter av livet efter pensionen.

Den här utbildningen kan ditt företag kombinera med en livsglädjeresa till vackra Portugal. Se mer info här

Kurslängd: 1 dag
>> INTRESSEANMÄLAN

ATT HÅLLA SOM MÄNNISKA

I ETT UTSATT ARBETE

De flesta som på något sätt arbetar med människor upplever ibland att hur givande arbetet än är tar det även mycket energi. Yrkesgrupper som arbetar med människor är extra utsatta för utmattningsproblematik då man ofta arbetar med sig själv som redskap och aktivt behöver växla mellan aktivitet och vila för att orka fortsätta prestera och samtidigt må bra. Hur medveten man än är om vikten av balans kan det vara svårt att leva efter när engagemanget och/eller arbetsbördan är hög.
Med en grund i vetenskapligt bevisade teorier arbetar vi med såväl praktiska övningar som reflektioner för att ge dig verktyg för att på ett bra sätt hitta balans och stå bättre rustad. Vi blandar allvar med humor för att visa hur vi genom att välja hur vi uttrycker oss och är mot varandra kan skapa det klimat runt oss som vi önskar. Syftet med dagen är att öka kunskapen om sig själv i relationen till andra, för att hålla som människa i ett utsatt arbete.

Kurslängd: 1 dag
>> INTRESSEANMÄLAN

Kontakta oss via mail info@livsforandring.com