Vi erbjuder följande kurser:

PENSION I SIKTE

ATT STÄLLA OM FRÅN ARBETSLIV TILL PENSION

När det börjar bli dags att tänka på pensionen är det lätt att fokusera på de praktiska bitarna kring allt från försäkringar till pensionsutbetalningar.
På många arbetsplatser erbjuder arbetsgivaren en hjälp på vägen i pensionsfrågor av den karaktären. Något som är nog så viktigt men ibland glöms bort är att förbereda sig mentalt på omställningen det innebär att gå från yrkesarbetande till att själv bestämma över sin tid. Vetskapen om kommande livsstilsförändringar kan vara stressande även om de inte ses som negativa och att få en hjälp på vägen även i det kan underlätta övergången för alla parter.
Under dagen går vi igenom såväl teori som praktiska övningar.
Du får konkreta verktyg för att på ett så bra sätt som möjligt kunna skapa den tillvaro du önskar och nå målet att vara lika förberedd på alla aspekter av livet efter pensionen.

Kurslängd: 1 dag
Pris: 1950 :-

>> INTRESSEANMÄLAN

 

ATT HÅLLA SOM MÄNNISKA

I ETT UTSATT ARBETE

De flesta som på något sätt arbetar med människor upplever ibland att hur givande arbetet än är tar det även mycket energi. Yrkesgrupper som arbetar med människor är extra utsatta för utmattningsproblematik då man ofta arbetar med sig själv som redskap och aktivt behöver växla mellan aktivitet och vila för att orka fortsätta prestera och samtidigt må bra. Hur medveten man än är om vikten av balans kan det vara svårt att leva efter när engagemanget och/eller arbetsbördan är hög.
Med en grund i vetenskapligt bevisade teorier arbetar vi med såväl praktiska övningar som reflektioner för att ge dig verktyg för att på ett bra sätt hitta balans och stå bättre rustad. Vi blandar allvar med humor för att visa hur vi genom att välja hur vi uttrycker oss och är mot varandra kan skapa det klimat runt oss som vi önskar. Syftet med dagen är att öka kunskapen om sig själv i relationen till andra, för att hålla som människa i ett utsatt arbete.

Kurslängd: 1 dag
Pris: 1950 :-

>> INTRESSEANMÄLAN

Vi vet att energi smittar, vi är själva exempel på att glädje ger massor av energi och vi jobbar efter den devisen också. Vi jobbar med det vi tycker är roligast här i världen, att ge av oss själva och den kunskap vi har inom våra områden, som är beteendevetenskap, socialt arbete, pedagogik, psykologi, religion, stresshantering och handledning.

Kontakta oss för ditt unika upplägg och prisidé. 

 

 

BL-VIKTBAND
Viktminskning med Hypnotic Gastric Band

Tänk om DU kan klara av att gå ner i vikt! Tänk om du kunde stärka ditt självförtroende och samtidigt bli fri från sötsug? Tänk om vikten sitter i huvudet? Med  BL-Viktbands viktminskningsprogram kommer du att uppleva en verkligare mättnadskänsla och en mindre magsäck, precis som vid gastric bypass – men utan operation. Lotta är internationellt certifierad NGH hypnoterapeut samt certifierad BL-Practitioner.

Pris:         Enskilt 4650kr
Pris:         Grupp 1700kr (max 8 personer)

>> INTRESSEANMÄLAN