Tänk om DU kan klara av att gå ner i vikt! Tänk om du kunde stärka ditt självförtroende och samtidigt bli fri från sötsug? Tänk om vikten sitter i huvudet? Med  BL-Viktbands viktminskningsprogram kommer du att uppleva en verkligare mättnadskänsla och en mindre magsäck, precis som vid gastric bypass – men utan operation. Lotta är internationellt certifierad NGH hypnoterapeut samt certifierad BL-Practitioner.

 

BL-VIKTBAND
Viktminskning med Hypnotic Gastric Band

Genom ett unikt program i fyra steg är det möjligt att gå ned i vikt! Bli av med 0.5-1 kg i veckan utan specialmat eller svältmetoder. Med 100% vilja och insikten om att det inte handlar om en ”Quick fix” så kan du komma ifrån sötsug och nå din målvikt. Fullföljer du engagerat och motiverat programmet har du maximal möjlighet att nå det viktminskningsmål DU själv har satt.

Tänk att du tar 100% ansvar för ditt nya hälsosamma jag!

Med hjälp av hypnos föreställer vi oss en operation. Alltså inga komplikationer eller faktiska ingrepp!

Elisabeth Brodd och Morgan Levén har vidareutvecklat ett brittiskt pars gastric band/bypass operationer med hjälp av hypnos. De har genom ett unikt 4-stegs program BL-Viktband gjort det möjligt för oss i Sverige att ta del av detta. Vill du till 100%? Då går det till såhär:

  1. I Första steget jobbar vi med vår nya hälsosamma livsstil. En förberedande hypnos session och du får med dig en ljudfil hem att lyssna p
  2. I Andra steget jobbar vi med sötsuget. Vi gör En hypnos session och du får instruktioner om vilka förberedelser du behöver göra inför tredje sessionen.
  3. I Tredje steget jobbar vi med din hypnotic gastric band installation. Vi gör En hypnos session och du får ytterligare en ljudfil med hem att lyssna på.
  4. I Fjärde steget handlar det om förstärkning och att du får uppföljning i ett halvår för att nå din nya hälsosamma livsstil.

 

Anmälan görs här under rubriken intresseanmälan eller via mail till info@livsforandring.com
Enskilt eller i grupp går bra vilket som.

Pris:         Enskilt 4650kr
Pris:         Grupp 1700kr (max 8 personer)

Nästa grupp startar 27/2 kl.15.00-17.00 (därefter ny start den 27/3)

Välkommen!